Dag van de aarde

Dag van de aarde

opgenomen onder Uit het nieuws | 0

Vandaag is het De Dag Van De Aarde, een jaarlijkse terugkerende feestdag waarop (sinds 1970) activiteiten georganiseerd worden die in het teken staan van dankbaarheid voor alles wat onze aarde te bieden heeft. Ook is vandaag extra aandacht voor de bescherming van het leven op aarde. Zo zijn er o.a. wildplukbijeenkomsten, speciale yoga- en meditatie klassen, workshops over het aanleggen van een composthopen. Er worden wereldwijd duizenden nieuwe bomen geplant en er zijn extra nieuwsitems over klimaatverandering, duurzaamheid en het ecosysteem.

Het Pegan dieet is gericht op duurzame voedingskeuzes. Door voornamelijk (75%) plantaardig te eten, wordt de aarde veel minder belast. Ook ligt bij het Pegan dieet de focus op biologische landbouw en veeteelt en op duurzame visserij.
Onnodige verspilling van (nog prima eetbaar) voedsel past niet binnen de visie van het Pegan dieet. Wil je iets betekenen voor de aarde, stap dan over op de Pegan lifestyle. Pegan is goed voor je lichaam en voor goed voor onze aarde!

Laat een Reactie Achter